Neden Çelik Alyans?

Love Ring 316L çelik, mücevherat dünyasında hızla popülerlik kazanıyor, neden 316L çelik alyans ve aksesuar kullanmalısınız?

Altın ve gümüş piyasasında durmaksızın değişen fiyatlar, altın ve gümüşün değerindeki önlenemeyen iniş ve çıkışlar, ayrıca bu iki materyalin sıklıkla alerji ve sağlık sorunlarına neden olabilme potansiyeli, hem nişanlı çiftleri, hem de modayı yakından tanıyan trend takipçilerini, daha kolay ulaşılabilir metalden üretilen alternatif alyans ve aksesuar arayışına itiyor.

Bu süreçte, işlenmiş metalin getirdiği şıklık, ışıltı ve ayrıcalıktan hoşlanan tüm takı meraklıları, birinci sınıf çeliğin mücevherat endüstrisini fırtına hızıyla ele geçirmesinde önemli bir rol oynuyorlar. Çünkü çelik alyans, son derece sağlam, estetik ve kalıcı bir alternatif olarak, altın ve gümüşe karşı her gün yeni bir mevzi kazanıyor.

Konu takı tasarımına geldiğinde ise, değerli taşlar ile süslenerek yetenekli sanatçıların elinde yepyeni bir kimlik kazanan çelik mücevher tasarımları, dünya takı ve aksesuar trendlerinde rakiplerine karşı önemli bir alternatif haline gelmiş vaziyette.

Her şeyden önce, 316L özel üretim çelik, diğer değerli metaller ile (altın ve gümüş gibi) benzer görüntüye ve kalite algısına sahip bir malzeme olmasına rağmen, rakiplerinden daha ekonomik bir alternatif. Üstelik gümüşün üzerindeki alımlı yansımalar ve platinin statü kazandırma yeteneği, bu özel metalde bir araya geliyor. Çelik Alyansın içeriğinde, düşük ayar altında ve gümüşte olduğu gibi nikel benzeri toksik dolgu malzemesinin kullanılmaması, çeliği, sağlık ve kalıcılık açısından da vazgeçilmez kılıyor.

Çünkü, çelik takılar, gümüş, altın ve platinden üretilen mücevher tasarımları gibi korozyona uğramıyor, paslanmıyor ve zaman içerisinde renk atarak derin bakım gerektirmiyorlar. Gücünü, çok küçük bir bakım ile yıllarca şık ve ilk günkü gibi kalabilmesinden alan çelik, toksik olmayan ve alerji yapmayan steril bir metal olması sebebiyle de özellikle hem erkekler hem de kadınlar tarafından tercih edilen bir malzeme.

Diğer kaliteli metallere göre daha ucuz ve daha kolay ulaşılabilir bir materyal olması, çeliğin en önemli avantajı. Bu avantaj ise, birinci sınıf çelik sağlamlığı ve şıklığıyla birleştiğinde bu materyalden üretilen takı tasarımlarını tüketiciler için benzersiz kılıyor. Erkek aksesuar severlerin de çeliğe büyük ilgi gösterdiği bir sır değil, bu durum, erkeklerin çeliği güç ve dayanıklılık simgesi olarak görmesinden kaynaklanıyor.

Her geçen gün çeliği işleme ve günlük kullanıma kazandırma konusunda daha çok tasarımcının bu endüstriye katılması, çeliğe mücevharat piyasasında yepyeni kullanım alanları kazandırıyor. Temelde sert ve dayanıklı bir metal olan çeliğe daha ustaca şekil verebilmek için yenilenen tasarım teknikleri ise, çeliğin piyasa fiyatını ve presjtini her geçen gün giderek arttırıyor.

Ne dersiniz, sizin için de tüm bu avantajlardan faydalanıp çelik şıklığıyla tanışma vakti gelmedi mi?

Bizi Takip Edin
FIRSATLARI KAÇIRMAYIN
% 70 lere varan indirim ve fırsatlardan ilk sizin haberiniz olsun

Aşk ve sevgiyle sadece yüzük alanında müşterilerimizin isteklerine karşılık veriyoruz. Lovering adıyla özel başlangıçlarda sonsuzluğu amaçlayan müşterilerimize, uzun ömürlü ve kaliteli ürünler sunuyoruz