Çelik Yüzük Küçültme

Takıların tarihi neredeyse insanlık kadar eski ve yüzük tarih öncesi çağlardan beri hem kadın hem de erkekler tarafından kullanılan en sevilen takı olmayı başarmış. Tarih öncesinde başlayan yüzüklerin yolculuğu hala aynı hızla devam ediyor ancak elbette yüzükler bu binlerce yıl içinde büyük bir değişim yaşadılar ve farklı materyaller kullanılarak üretilen yüzükler parmakları süslediler. Bugünse en fazla tercih edilen yüzükler çelik kullanılarak üretilenler. Çelik yüzük modelleri dayanıklılığın estetikle muhteşem bir birleşimi olmaları sayesinde yüzüğün binlerce yıllık yolculuğunun doruk noktasını oluşturuyorlar ve her geçen gün daha fazla insan takı tercihini bu kendine has ve şık yüzüklerden yana kullanıyor.

Çelik yüzükler çok dayanıklı

Çeliğin en büyük özelliği inanılmaz derecede dayanıklı olması. Çelik alaşımının dillere destan dayanıklılığı çelik yüzüklerin uzun yıllar boyunca ilk günkü görünümlerini muhafaza etmelerini sağlıyor, çelik yüzükler kararmıyor, formları bozulmuyor. Yani bir çelik yüzüğü yıllarca ilk günkü görünümü ile keyifle elinizde taşıyabilmeniz mümkün. Zaten tüm çelik takıların ve yüzüklerin büyük bir hızla takı dünyasının yıldızı haline gelmelerinin en önemli sebebi de bu dayanıklı yapıları.

Çelik yüzüklerin fiyatı çok uygun

Çelik yüzükleri diğerlerinden ayıran bir özellikleri de diğer materyaller kullanılarak üretilen yüzüklerden çok daha uygun fiyatlı olmaları. Loveringstore koleksiyonlarında yer alan birbirinden şık ve dikkat çekici tasarımlara sahip yüzükler yalnızca tasarımları, dayanıklılıkları ile değil aynı zamanda her bütçeye hitap eden şeker tadında uygun fiyatları ile de ilgiyi hak ediyorlar.

Çelik yüzük daraltma

Çeliğin ne kadar dayanıklı olduğundan ve zaten çelik takıların bu denli sevilmesinin en önemli nedenlerinden birinin bu olduğundan bahsettik, bu dayanıklılık çelik yüzüklerin küçülttürülmesini de imkânsız kılıyor. Yani çelik yüzükleri küçültmek mümkün değil, ayrıca çelik yüzük daraltma da yapılamıyor. Bu nedenle çelik yüzük satın alırken yüzüğün ölçüsünü doğru şekilde hesaplamak son derece önemli. Loveringstore bu konuda gayet pratik bir çözüm sunuyor, vitrinlerimizde sergilenen muhteşem çelik yüzük modelleri arasından beğendiklerinizi seçtikten sonra yüzük boyu hesaplama uygulamamıza giderek kolayca doğru yüzük boyunu hesaplayabilir ve böylece satın aldığınız yüzüğün parmağınıza tam olarak uyacağından emin olabilirsiniz.

 

Bizi Takip Edin
FIRSATLARI KAÇIRMAYIN
% 70 lere varan indirim ve fırsatlardan ilk sizin haberiniz olsun

Aşk ve sevgiyle sadece yüzük alanında müşterilerimizin isteklerine karşılık veriyoruz. Lovering adıyla özel başlangıçlarda sonsuzluğu amaçlayan müşterilerimize, uzun ömürlü ve kaliteli ürünler sunuyoruz