LoveRing 316L Çelik Yüzük Bakımı

Çelik, dayanıklılığı, kalıcılığı ve şıklığı ile, bir çok moda ve trend meraklısı tarafından altın ve gümüş yerine tercih edilen bir takı tasarım malzemesidir. Üstelik rakiplerine göre daha ekonomik maliyetler ile satın alınabileceğinden, altın ve gümüş aksesuarlarınıza oranla daha çok sayıda çelik aksesuar sahibi olabilir, özel günleriniz için o kombine özel olarak tasarlayacağınız çelik takı ve aksesuar kombinleri yapabilirsiniz.

Rakipleri olan gümüş ve altın gibi materyallere oranla çok daha az bakım gerektiren çeliğin, yine de geniş aralıklarla küçük bir bakım görmesi, çelik takı ve aksesuarlarınıza ekstra şıklık katacaktır. Böylece, çelik takılarınızın oldukça uzun olan ömrünü daha da uzatabilir ve aksesuarlarınızı yıllarca ilk günkü parlaklığı ile kullanabilirsiniz.

Çelik aksesuarlarınızın bakımını nasıl yapmalısınız?

1- Çelik temizleme ve parlatma için üretilmiş özel solüsyonlar kullanabilirsiniz.

Eğer evde bulunan malzemelerle kendi kendinize hazırlayabileceğiniz basit bakım tarifleri için vaktiniz yoksa, çelik aksesuarlarınızın temizliği için bu işe özel olarak üretilmiş bakım ve parlatma solüsyonları ya da kitleri satın alabilirsiniz. Hemen her türlü yapı markette kolaylıkla bulabileceğiniz bu solüsyonları birkaç aylık aralıklar ile kullanarak, çelik aksesuarlarınızın yıllarca ilk günkü parlaklığında kalmasını sağlayabilirsiniz.

2- Sıvı sabun bulaşık eldiveni ve sıcak su

Bulaşık eldivenini giydikten sonra, sizi rahatsız etmeyecek kadar sıcak suyu aksesuarlarınızın sığabileceği bir kabın içine doldurun. Suyun içine sıvı sabun sıkarak bir iki defa çalkalayıp köpürtün. Mikrofiber bir bezi suyun içine daldırıp çıkardıktan sonra, çelik aksesuarlarınızı bu bez yardımıyla yumuşak hareketlerle silin.

Bu işlemi yaparken kullandığınız aksesuarın üzerinde akış yönünün tersine sert hareketler yaparak çizmemeye dikkat edin. İşlemi tamamladıktan sonra sıcak suyu boşaltıp, aynı kaba tekrar temiz sıcak su ekleyin ve çelik aksesuarlarınızı bir iki dakika bu suyun içinde bırakın. Takılarınızı çıkardığınızda, bir kez de lavaboda durulayarak üzerinde deterjan artığı kalmadığından emin olun ve temiz bir bezle kurulayın.

3- Karbonat

Küçük bir kabın içine birkaç kaşık karbonat koyup, ardından aynı kabın içine karbonatı diş macunu kıvamına getirecek kadar su ekleyerek karıştırın. Yumuşak uçlu bir diş fırçasını bu kabın içine daldırarak fırçanın ağzının olduğu gibi hazırladığınız macun ile kaplandığından emin olun.

Temizlemek istediğiniz takılarınızın yüzeyini ve iç kısımlarını bu fırça yardımıyla yumuşak hareketlerle ovalayın. Ovalama işlemini tamamladığınızda, daha önceden hazırlamış olduğunuz bir kap sıcak suyun içinde takılarınızı bir dakika kadar bekleterek çıkarın ve durulayın. Temiz bir bezle kurulamanın ardından çelik aksesuarlarınız tekrar kullanıma hazır olacaktır.

Çelik aksesuarlarınızda Lovering 316L çelik kalitesini tercih ederek takılarınızın bakım aralılarını uzatabilir ve yıllarca ilk günkü şıklığı ile kullanabilirsiniz.

Bizi Takip Edin
FIRSATLARI KAÇIRMAYIN
% 70 lere varan indirim ve fırsatlardan ilk sizin haberiniz olsun

Aşk ve sevgiyle sadece yüzük alanında müşterilerimizin isteklerine karşılık veriyoruz. Lovering adıyla özel başlangıçlarda sonsuzluğu amaçlayan müşterilerimize, uzun ömürlü ve kaliteli ürünler sunuyoruz