Çelik Alyanslar

Çelik Alyanslar

Alyans, çiftlerin evliliklerini temsil eden en ince ayrıntıdır. Bir ömür boyu parmağınızda taşıyacağınız bu önemli ayrıntı için pek çok farklı model ve malzeme ile hazırlanan yüzükler sunulmakta. Hiç parmağınızdan çıkartmak istemediğiniz yüzüğünüzün aynı zamanda uzun ömürlü olmasını istiyorsanız çelik alyanslar ile tanışın. İşte çelik alyansın farkları ve avantajları.

Çelik Alyans Yüzükler

Lovering Store markası tarafından hazırlanan çelik alyans yüzükler hazırlanır iken 316L paslanmaz çelik malzemesi kullanılmaktadır. Bu malzeme pek çok teknoloji endüstrisinde yıpranma karşıtı olduğu için tercih edilmektedir. Son derece dayanıklıdır ve yüzüklerin belirli bir süre kullanımından sonra meydana gelen eğrilmeler yaşanmaz.

Altın ve gümüş yüzüklere oran ile daha şık bir görünüme sahip olan çelik alyanslar aynı zamanda her ortama karşı dirençlidir. İstediğiniz oranda parlatabilme imkanına sahip olduğunuz çelik alyanslar aynı zamanda parmağınızda rahat taşıyabileceğiniz bir üründür.

Neden Çelik Alyansları Tercih Etmelisiniz?

Yüzük piyasasına bambaşka bir boyut kazandıran Lovering Store markasının tüm alyans çeşitlerine https://www.loveringstore.com/blog adresinden göz atabilirsiniz. Peki çelik alyansları gümüş ve altın alyans modellerinden ayıran özellikler neler? Neden çelik alyans tercih edilmelidir? Hemen göz atalım.

  • Farklı Olmak İsteyenler İçin; Çelik alyanslar hem erkeklerde, hem de bayanlarda farklı görünümleri ile tüm dikkatleri üzerine çeker.
  • Daha Sağlam ve Dayanıklı; Alyansı bir kez alayım, en iyisi olsun diyorsanız doğru tercih çelik alyans oluyor. Tüm darbe ve sert ortamlarda yapısı bozulmaz, güzelliğini korur.
  • Rahat Kullanım; Bombeli iç yüzeyi sayesinde parmağınızı rahatsız etmek, takarken ve çıkartırken sorun yaşatmaz.
  • Parlak Bir Görünüm; Alyansınızı parlatmak istiyorsanız gümüş ve altın modellerinde bu imkanınız çok kısıtlı. Çelik alyansınızı istediğini kadar parlatabilirsiniz.

 

Bizi Takip Edin
FIRSATLARI KAÇIRMAYIN
% 70 lere varan indirim ve fırsatlardan ilk sizin haberiniz olsun

Aşk ve sevgiyle sadece yüzük alanında müşterilerimizin isteklerine karşılık veriyoruz. Lovering adıyla özel başlangıçlarda sonsuzluğu amaçlayan müşterilerimize, uzun ömürlü ve kaliteli ürünler sunuyoruz