Çelik Alyans Kararır mı?

Paslanmaz çelik ile üretilen takılar altın ve gümüş alyans, küpe, kolye ve gibi değerli madenler ile yapılan takılar kadar görsel ve onlardan sağlık açısından daha faydalıdır. Çelik alyans ve takılarda içeriğindeki krom nedeniyle paslanma ve kararma olmaz. Bayanların en sık karşılaştığı alerjik reaksiyon olmaz. Bunun nedeni içeriğinde nikel olmamasıdır. Gümüş takılarda zaman içinde kararma olmasına rağmen çelik takıda bu olmaz. Denizde, havuzda ve banyoda çıkarmadan rahatlıkla kullanım özelliğine sahiptir. Altın kolye, küpe ve alyans modelleri kadar görsel fakat fiyat olarak ta altın fiyatının onda biri ile bütçenizi sarsmayacak fiyat aralığındadır. Lovering Çelik takılarda Avrupa Birliği standartları geçerlidir. Ürünlerimizde üretici firmalardan CE standart belgeleri istenmektedir. Bu sebepten dolayı sağlık açısından hiçbir risk oluşturmaz.

Bildiğiniz gibi medikal sektörde ,sağlıklı yapısı nedeniyle özelikle ortapedik ameliyatlarda paslanmaz çelikten üretilmiş aletleri tercih etmektedir.

Dayanıklılık: Çelik takıların yapısı çok sert olduğu için kırılmaz yapıdadır.

Paslanmazlık: Pas tutmayan bir ürün daima görsel olarak iyi durur, görselliğini senelerce kaybetmez. İçeriğindeki krom, Çelik takıların en önemli paslanmazlık özelliğidir. Çelik takılar ile denize havuza girebilir, duş alabilirsiniz.

Yıkanabilirlilik: Ürünlerimiz yıkanabilir özelliktedir. Terleme, parfüm kullanma durumlarından ürünlerimiz etkilenmez. Çelik alyans kararmaz.

Görsellik: Paslanmaz çelikte pas plakası oluşmayacağı için devamlı parlak ve temiz görünür.

Alerji Hijyen Sağlık: Üzerinde bakteri ve mikrop barındırmaz ve sağlığınızı olumsuz etkilemez. Paslanmaz çeliğin yapısı nedeniyle cilde zarar vermemesi nedeni ile medikal malzeme olarak kullanılır. Ayrıca cerrahi alanda protez olarak ta kullanılmaktadır.

Bizi Takip Edin
FIRSATLARI KAÇIRMAYIN
% 70 lere varan indirim ve fırsatlardan ilk sizin haberiniz olsun

Aşk ve sevgiyle sadece yüzük alanında müşterilerimizin isteklerine karşılık veriyoruz. Lovering adıyla özel başlangıçlarda sonsuzluğu amaçlayan müşterilerimize, uzun ömürlü ve kaliteli ürünler sunuyoruz