Çeliğin Gücüne Hayatınızda Yer Açın

Tekerlek ve elektriğin ardından insanoğlunun en büyük buluşlarından olan çelik, Lovering Çelik Alyans tasarımları ile, yaşamınıza güç, estetik ve prestij katacak.

Geçmişten bugüne, savaş meydanlarından, birbirinden zarif süs eşyalarına kadar kendine geniş bir kullanım alanı bulan çelik, Büyük İskender’den, Fatih Sultan Mehmet Han’a kadar birçok kahramanın elinde bir iktidar sembölüne dönüşmeyi başarmış, kıtaları fethetmiş, tarihi değiştirmiş, insanoğlunun en büyük zaferlerine tanıklık ederek bu tarihi başarıların kazanılmasında kendi rolünü oynamış ve yeni dünyada kendisi için sarsılmaz bir yer edinmeyi başarmıştır. Çünkü çelik, diğer değerli metallerin aksine sadece gösteriş aracı değil, kullanıldığı her alanda insanoğlu için kalıcı değer üreten bir yapı taşıdır.

Günümüzde, dünyanın yeni nesil harikaları ve artık birer abide haline gelmiş ünlü yapılarının ayakta durmasını sağlayan çelik, belki de her gün yaşam pratiğimizi değiştirmekte ve daha güvenli, daha estetik, daha kalıcı bir medeniyet için hayatımıza zarafet ve işlevsellik katmaktadır. Çünkü çelik, dünyamıza bugünkü şeklini veren büyük sanayi devriminin en önemli yapı taşlarından biridir ve rönesansın ardından yeni dünyanın inşasında en etkin rolü oynamış olan yegane materyaldir.

İlk formüle edildiği andan itibaren, ihtişam, güç, prestij ve estetiğin yaşamımızdaki belki de en önemli simgelerinden biri olan çelik, popüler kültürün her alanına imzasını atmış, hatta 20. yüzyılda “her alanda üstün insan” ideasını tasvir etmek üzere kurgulanan “Superman” karakterine dahi ilham kaynağı olarak, tüm dünyadaki çocukların kahramanı olmayı başarmış ve sembolize ettiği niteliklerle bu karaktere “Çelik Adam - Man of Steel” lakabının uygun görülmesine sebep olmuştur.

Günümüzde ise çelik, dayanıklılığı, estetik cazibesi, göz alıcı parlaklığı ve form alabilme yeteneği sayesinde, tıpkı diğerlerinde olduğu gibi hızla moda endüstrisinin de en çok tercih edilen tasarım malzemelerinden biri olma yolunda ilerlemekte, hem kendisini bir güç ve prestij simgesi olarak gören erkeklerin, hem de çeliğin sahip olduğu sadelik ve zarafet sayesinde kombinlerine ekstra şıklık katmak isteyen kadınların gittikçe artan ilgisine mazhar olmaktadır.

Dünyanın en güçlü ve en dayanıklı materyallerinden biri olan çeliği, bedeninizde taşıdığınız bir sanat eserine çeviren Lovering, 316L kalitesindeki çelik alaşımından özel olarak üretilen takı ve aksesuar çeşitleri ile çeliğe yepyeni formlar kazandırmakta ve gündelik yaşamın her alanında çeliğin gücü ile enerjisinden faydalanabilmeniz için en güncel tasarım trendlerini sürekli ürün gamına yansıtmaktadır.

Çelik takı ve aksesuar tasarımında en güncel trender ve Lovering ayrıcalıkları ile tanışmak için, sizleri de Türkiye’nin dört bir yanındaki showroom’larımıza bekliyoruz.

Bizi Takip Edin
FIRSATLARI KAÇIRMAYIN
% 70 lere varan indirim ve fırsatlardan ilk sizin haberiniz olsun

Aşk ve sevgiyle sadece yüzük alanında müşterilerimizin isteklerine karşılık veriyoruz. Lovering adıyla özel başlangıçlarda sonsuzluğu amaçlayan müşterilerimize, uzun ömürlü ve kaliteli ürünler sunuyoruz