Lovering Alyans Çelik Ayrıcalığıyla Tanışın

Çelik, son derece sağlam, kalıcı ve uzun yıllar boyunca tüm kombinlerinizle birlikte tamamlayıcı aksesuar olarak zevkle kullanabileceğiniz bir malzemedir. Ancak, çelik üretiminde hem uluslararası piyasada, hem de ülkemizde birden fazla kalite standardı kullanılmaktadır.

Bu standartlar, başlıca, 304L ve 316L çelik başlıkları altında ikiye ayrılabilir. 304L çelik, sanayi tipi kullanım için geliştirilmiş bir malzeme olup, içeriğinde düşük miktarda nikel barındırmaktadır. Bu materyal, içeriğinde dolgu malzemesi olarak kullanılan nikel yüzünden, paslanma, aşınma, korozyon gibi dış etkenlere bağlı bozulmalara daha açıktır.

Lovering tarafından da kullanılan en üst kalite 316L çelik ise, dünya genelinde şu anda kullanılmakta olan en kaliteli ve kalıcı çelik formülasyonudur. Yüksek korozyon reziztansına, parlaklığa ve kalıcılığa sahip olan 316L çelik, Lovering tasarımlarında kullandığımız yegane standarttır.

Lovering tarafından en üst kalite bileşenler kullanılarak üretilen 316L çelik ile hazırlanan takı ve aksesuarlarınız, asla kararmayacak, bozulmayacak, paslanmayacak ve yıllarca ilk aldığınız günkü kalitesi ve parlaklığını koruyarak hayatınıza renk ve enerji katmaya devam edecektir.

Aynı zamanda ekstrem düzeydeki sıcaklık ve soğukluklara da dayanabilen 316L çeliğin, su, klorlu havuz suyu, hatta tuzlu deniz suyu ve güneş gibi yıpratıcı dış etkenlere karşı mukavemeti de çok yüksektir. 316L çelik, kalıcılığı ve bakım gerektirmemesiyle rakibi olan ve kolay yıpranan altın ve gümüş gibi materyaller yerine yıllardır birçok yeni nesil aksesuar tasarımcısı tarafından tercih edilmektedir.

304L çelik malzemeye göre daha sert bir materyal olan 316L çelik, dayanıklılık ve mukavemeti yüzünden şekil vermesi ve bükülmesi oldukça güç bir malzemedir. Ancak Lovering, 316L çelikten en göz alıcı tasarımları üretebilmek için dünyada takı tasarımı konusunda geliştirilen en son teknoloji ve teknikleri kullanmakta ve çeliğin şıklığını hayatınıza en güncel haliyle taşımaktadır. 304L ve 316L çelik arasında yapısal olarak en önemli farklardan biri de, 316L çeliğin %0.030 oranında karbon ihtiva etmesidir.

Lovering, dünyada popülaritesi hızla yükselmekte olan çelik takı ve aksesuar tasarımında en yeni trendleri sizler için düzenli olarak takip etmekte ve tüm tasarımlarını en güncel çelik işleme standartlarını kullanarak üretmektedir.

Çelik prestijini hayatınıza taşıyarak günlük yaşantınıza ekstra şıklık katmak için, tüm Lovering modellerini incelemek üzere sizi de showroom’larımıza bekleriz.

Bizi Takip Edin
FIRSATLARI KAÇIRMAYIN
% 70 lere varan indirim ve fırsatlardan ilk sizin haberiniz olsun

Aşk ve sevgiyle sadece yüzük alanında müşterilerimizin isteklerine karşılık veriyoruz. Lovering adıyla özel başlangıçlarda sonsuzluğu amaçlayan müşterilerimize, uzun ömürlü ve kaliteli ürünler sunuyoruz