Çelik Yüzük mü Gümüş Yüzük mü?

Takı denilince hemen herkesin aklına ilk gelen şey yüzük, daha da önemlisi yüzükler binlerce yıldır varlar ve yaş, cinsiyet, sosyal statü fark etmeksizin herkesin favori aksesuarı durumundalar. Buna bir de yüzüklerin aşkı, birlikteliği ve tabi ki evliliği simgeliyor oluşu eklenince yüzük için dünyanın en popüler takısı demek sanıyoruz pek de abartı olmaz. Son yıllarda yüzük dünyasında çelik yüzük fırtınası esiyor ve birçok avantajı bir arada sunan çelik yüzükler hızla daha fazla insanın ilk tercihlerinden biri haline geliyor. Çeliğin gümüşe benzer bir görüntüsü olması sebebiyle birçok kişi yüzük seçerken çelik yüzük mü gümüş yüzük mü alsam diye düşünüyor. Eğer siz de bu ikilemi yaşayanlardan biriyseniz karar vermenizi kolaylaştıracak tüm bilgiler bu yazımızda sizi bekliyor.

Çelik çok sağlıklı bir alaşımdır

Çeliği gümüşten ayıran en önemli özelliklerinden biri son derece sağlıklı bir malzeme olmasıdır. Çelik gümüşün özellikle bazı kadınlarda neden olduğu alerjik reaksiyonları tetikleme riski taşımaz ve bu da çelikten üretilen takıları, çelik yüzükleri tercih etmek için oldukça geçerli bir sebeptir. Ayrıca çelik gümüşün aksine bakteri barındırmaz, yani çok daha hijyenik bir malzemedir.

Çelik kararmaz

Gümüş takıların en büyük dezavantajlarından biri kararmalarıdır. Bir gümüş yüzüğe ne denli özenle bakılırsa bakılsın zamanla kararmasını engellemek oldukça zor hatta imkânsızdır, oysaki çelik kararmaz ve bu da çelik yüzüklerin tercih edilmesinde önemli rol oynayan etkenlerden biridir.

Çelik paslanmaz

Çelik yüzükler aynı zamanda kararmazlar da, ister suya sokun, ister denize ya da havuza girin tüm bu etkenler çelik yüzüklerin kararmasına neden olmaz.

Çelik yüzükler yıllarca ilk günkü görünümünü korur

Tüm bu özellikleri sebebiyle bir çelik yüzük satın aldığınızda uzun yıllar boyunca ilk günkü görünümünü koruyacak ve zevkle kullanacağınız bir takıya sahip olursunuz. Kısacası çelik yüzükler ile gümüş yüzükler karşılaştırıldığında çelik yüzüklerin gözle görülür şekilde daha avantajlı olduğu ortada ve siz de bu sağlıklı, dayanıklı, şık yüzüklerden birini hemen loveringstore’dan hemen satın alabilir ve yıllarca keyifle kullanacağınız bir takıya sahip olabilirsiniz.

Bizi Takip Edin
FIRSATLARI KAÇIRMAYIN
% 70 lere varan indirim ve fırsatlardan ilk sizin haberiniz olsun

Aşk ve sevgiyle sadece yüzük alanında müşterilerimizin isteklerine karşılık veriyoruz. Lovering adıyla özel başlangıçlarda sonsuzluğu amaçlayan müşterilerimize, uzun ömürlü ve kaliteli ürünler sunuyoruz